NRP verdwijnt per maart

NDC mediagroep (NDC), HDC Media (HDC) en Media Groep Limburg (MGL) hebben besloten om NRP media (NRP) te beëindigen op 1 maart 2012.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

HDC Media (HDC), onderdeel van Telegraaf Media Groep, Wegener en Media Groep Limburg zijn in overleg over samenwerking op het gebied van nationale advertentieverkoop voor regionale dagbladen. Inmiddels hebben de partijen een intentieverklaring rond deze samenwerking ondertekend. Daarin staat dat de verkoop wordt uitbesteed aan Wegener met ingang van 1 maart 2012. Binnen Wegener wordt deze activiteit ondergebracht in de al bestaande afdeling Nationale Advertentieverkoop, die sinds begin 2011 de nationale advertentieverkoop voor de regionale dagbladen van Wegener verzorgt.
NDC mediagroep meldt in een persbericht dat het voortaan rechtstreeks bereikbaar is voor mediabureaus en landelijke adverteerders. De media-exploitant gaat dus zelf de verkoop zelf doen. NDC maakt ook bekend uit LMP (Lokale Media Partners) te stappen.

NRP
Voor de betrokken medewerkers binnen NRP die zich bezighouden met COAD verkoopactiviteiten is het streven om binnen een maand duidelijkheid te kunnen geven over hun positie. De overige werknemers van de NRP organisatie verliezen hun baan. Er is een sociaal plan ontwikkeld en aangeboden. Vandaag zijn alle betrokken medewerkers geïnformeerd over dit besluit.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie