Premium

Ode aan de 'iets minder getalenteerde voetballer'

Dat is de campagne die Johan Kramer met 100% Halal maakte voor voetbalkledingmerk COPA.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dit is de gedachte:

Het is weer de tijd van het jaar dat de prijzen verdeeld gaan worden in het voetbal. PSV heeft de schaal, maar er zijn meer voetballers in Nederland die een Cup verdienen.
Memphis mag dan 30 miljoen Euro waard zijn, er zijn ook andere spelers, zoals Ruud Broekman, die een vlijmscherpe vrije trap in de benen hebben.

En middenvelders als Wijnaldum die echt een wedstrijd kunnen ‘lezen’ zie je een enkele keer op andere velden: Thomas Barenburg is er een voorbeeld van. Ook dit seizoen veel aandacht voor de beste keeper van Nederland: Cillessen. Sterk op de lijn, uitstekende reflexen. Maar hij is niet de enige goalie die alle aandacht verdient. Bob Zwamborn doet al jaren z’n best!

Copa vindt het tijd dat ook de net iets minder getalenteerde voetballers van Nederland de waardering krijgen die ze verdienen. Ook als je net iets minder beroemd en succesvol bent, verdien je een ‘Copa’.

Dit is Bob:

Thomas:

En Ruud:

Credits

Opdrachtgever: Copa, Cees Akkermans

Creatie en regie: Johan Kramer

Camera: Lex Brand

Geluid: FC Walvisch

Grading: De Grot

Productiemaatschappij: 100% Halal

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie