Pascal Gilet volgt Philip de Ridder op bij Heineken NL

Philip de Ridder kondigt vandaag aan per 31 maart te stoppen als algemeen directeur Heineken Nederland. Pascal Gilet volgt hem op.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Philip de Ridder (57, foto rechts) werkte 29 jaar bij Heineken Nederland. Hij begon in 1983 als management trainee. In 1993 werd hij benoemd tot directeur van Heineken Far East in Singapore en als zodanig verantwoordelijk voor de export van het Heinekenmerk in Azië. Een jaar later keerde hij echter weer terug om in Nederland als directeur horeca de integratie van meer dan 100 overgenomen kleine horeca distributeurs te leiden en hiermee vorm te geven aan een gespecialiseerd Horecabedrijf.

In 2000 werd Philip benoemd tot algemeen directeur van Vrumona.  In 2006 werd hij directeur van Heineken Nederland.

Pascal Gilet (50) is op dit moment nog managing director Heineken West Europa. In 2000 startte hij bij Heineken als marketingdirecteur Frankrijk. Daarvoor werkte hij onder andere bij Kraft Foods en Bic. Gilet werd in 2004 dankzij benoemd tot global marketing manager voor het Heinekenmerk in Amsterdam en in 2006 tot Commercieel Directeur voor West Europa.

In 2010 werd hij algemeen directeur van Alken-Maes in België, een functie die hij in mei 2013 verruilde voor zijn huidige functie.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie