Peak Capital start derde investeringfonds

Stefan Bary, Heleen Dura – van Oord en Johan van Mil beginnen op 1 juli met Peak Capital III: ‘The Entrepreneurial Investors’.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met dit nieuwe fonds worden minimaal tien investeringen beoogd in de technologiesector. Het fonds krijgt een grootte van 12 miljoen euro en maakt bij zijn start gebruik van de &;technostarter-regeling&; van de .

III verwacht met zijn toegang tot ervaren ondernemers zijn participaties beter te kunnen begeleiden, zodat ze sneller groeien. ‘Vanuit eerdere fondsen weten we dat er veel ondernemers zijn die hun bedrijf zijn gestart vanuit een product of technische invalshoek en met name sales-, marketing- en finance-expertise missen.’, aldus managing partner John van Mil. ‘Wij kunnen deze ondernemers gericht adviseren met expertise op deze gebieden, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken.

Partners
De drie partners hebben - naast hun eigen geïnvesteerde kapitaal - ook investeringsgeld aangetrokken van bekende ondernemers. Tot de het Investeringscomité van Peak Capital III behoren Marcel Beemsterboer (Vakantieveilingen), Rob de Heus (Scoot) en Wilco Rietberg (Trinicom). In de Raad van Advies, onder leiding van Heleen Dura - van Oord, nemen investeerders als Marco Aarnink (Drukwerkdeal), Peter Driessen (Spil Games), Dirk Jan Koekkoek (eFuture), Erik Schut (Woodwing) en Jan Willem Tusveld (Vinden.nl) plaats. Daarnaast participeren de ondernemers van , Adfactor, AdfoGroep, Booking, Marqit, M4N, SeatMe, Studyportals en YouMedical in het nieuwe investeringsfonds.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie