Philips met interactieve video experience op mobiel

Philips zet een mobiel toegankelijke interactieve videobeleving in met de lancering van de campagne van de Click & Style 3-in-1.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De volledig digitale campagne, ontwikkeld door Ogilvy Düsseldorf, neemt jonge mannen mee in het verhaal van een aantal mannen met verschillende stijlen, die zich hun opmerkelijke belevenissen van de vorige avond proberen te herinneren.

Bij de start in Nederland draaide alles om het genereren van traffic in social media en . Er was een feest met professionele bloggers en consumer influencers, onder de noemer ‘Are you being busted?’.

Jeroen Schuitemaker, verantwoordelijk voor Marketing Philips Consumer Lifestyle Benelux &;Wij willen ons nieuwe multifunctionele grooming apparaat introduceren aan jonge mannen op een wijze die hun aandacht trekt en via verhaallijnen waar zij zich aan kunnen relateren’, zegt Jeroen Schuitemaker, verantwoordelijk voor Marketing Philips Consumer Lifestyle Benelux. ‘Een hoog niveau van interactie is cruciaal. Gegeven het feit dat wij met Philips als eerste een interactieve videocampagne op mobiel introduceren, verwacht ik dat wij een veelbelovende campagne neerzetten.’

De Philips Click&Style campagne is te vinden op youtube en op waar de viewers de rol van ‘videoregisseur’ op zich kunnen nemen om zelf de verhaallijn te bepalen. Door het switchen tussen 6 karakters, zien zij verschillende versies van wat de avond ervoor heeft plaatsgehad of mogelijkerwijs had kunnen gebeuren. De campagne biedt in totaal 625 mogelijke verhaalcombinaties.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie