PlayStation maakt reuzen-digischerm in Rotterdam interactief

Een gaming experience van extreem formaat, maar dan letterlijk: het digitale scherm van blowUP media in Rotterdam, 'The Wow', zorgt voor een spectaculair interactief event.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

PlayStation gebruikte de reusachtige digitale locatie ‘The Wow’ van blowUP media in Rotterdam als een interactief scherm om de Remote Play functie te demonstreren. Hiermee worden video- en audiosignalen van de PS4 naar een draagbare PS Vita in plaats van een tv doorgestuurd.

Op het plein voor het 170 m2 grote scherm, recht tegenover het drukke Rotterdam Centraal Station, heeft PlayStation een woonkamer ingericht met een bank, tafel en lampen, en natuurlijk een PS4 en PS Vita. ‘The Wow’ fungeerde als ‘tv’ in de woonkamer, zodat consumenten in een waarheidsgetrouwe situatie konden zitten om onder andere Driveclub te spelen via de PS Vita.

Het event, georganiseerd door de Omnicom Media Group en gecoördineerd door Linden & Barbosa, vond plaats op 7 en 8 november. Promotiemedewerkers van PlayStation deelden folders uit en nodigden mensen uit om op die dagen met de PS Vita te komen spelen. Ongeveer 400 passanten hebben plaatsgenomen op de bank in de PlayStation huiskamer.

Een toelichting van Yasmina Amarchouh, brand manager van PlayStation: ‘De Remote Play functie is een geweldige aanvulling op de mogelijkheden die de PS4 biedt en "The Wow" is de perfecte locatie om je in de stroom van mediageweld te onderscheiden om de aandacht van een massapubliek op je te vestigen en ze met de nieuwe functie bekend te maken.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie