Merk & Strategie

Plus en 24 Kitchen gaan strategische samenwerking aan

Rob Beemster, redactie | 24 mei 2017, 16:13

De samenwerking zou kansen bieden voor beide partijen.

Foto: de chefs van 24Kitchen

Het voordeel voor foodplatform 24Kitchen zou zijn, dat het kijkers kan bereiken en ontmoeten in de Plus supermarkten. Omgekeerd krijgt de supermarktketen de mogelijkheid om meer kookinspiratie op de winkelvloer te bieden, onder meer met kookworkshops en receptenkaartjes van  van de 24Kitchen-chefs. Ook online is er inspiratie met dagelijks tips over goed eten.

Vernieuwde communicatiestrategie
De samenwerking sluit volgens Plus aan bij de weg die de supermarkt begin vorig jaar is ingeslagen met de payoff 'Goed eten. Daar houden we van.’ 'Na de introductie van de vernieuwde communicatiestrategie zijn we op zoek gegaan naar een partner om hier extra invulling aan te geven. In 24Kitchen hebben we een partner gevonden die het net als wij belangrijk vindt om verantwoord om te gaan met eten en het met aandacht te bereiden. Samen maken we goed eten toegankelijk voor iedereen, of het nu om recepten, ingrediënten of inspiratie gaat,' zegt Bas Snetselaar, manager Formule en Communicatie bij Plus.

Kennis en passie
Anke Meulendijks, directeur Brand Partnerships bij FOX Networks Group, vult aan: 'Bij 24Kitchen vinden we het belangrijk om onze kennis van en passie voor eten en koken te delen. Dit doen wij al via onze tv-zender, online kanalen, evenementen en kookboeken, en dankzij de samenwerking met Plus straks ook op de winkelvloer van 261 Plus supermarkten en op hun online kanalen.'

De komende tijd wordt de samenwerking tussen Plus en 24Kitchen zichtbaar via de verschillende kanalen. Zo start deze week een inspirerende kookvideo van 24Kitchen-chef Estée Strooker. Meer over de samenwerking en alle activiteiten is hier te vinden.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

finance service

(29 mei 2017, 21:42)
Goedenavond dames en heren.

Ik kom uit Frankrijk en ik ben secretaresse in Frankrijk in de financieringsstructuur en de kredietverlening agentschap voorziet in leningen, variërend van 2.000 € tot 1.000 € 000 voor een aflossingsperiode van 1 tot 30 jaar met een redelijke rente 3% individuele, professionele organisaties, bedrijven, investeerders in vastgoed.

E-mail: financeservice25@gmail.com

Gerelateerde items Plus 24Kitchen

Meer in channel Merk & Strategie

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs