Plus en Intratuin winnen Beste Folder Awards 2016

De prijzen werden uitgereikt tijdens het 20e Brievenbusreclame Congres in Amsterdam.

De beste folder in de categorie Nationaal food ging naar Plus Supermarkten. In de categorie Nationaal non-food sleepte Intratuin de prijs in de wacht. Intratuin won ook vorig jaar de award.

De Beste Folder Award is een jaarlijks initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen, uitgevoerd door adviesbureau Q&A waarbij consumenten hun favoriete folder kunnen kiezen.

De consument beoordeelde de folder van Plus als beste op de aspecten ‘leesformaat’, ‘overzichtelijk’ en ‘aantrekkelijk’. De folder van Plus krijgt als eindcijfer een 8,26. Intratuin (foto) wist op alle aspecten een goede score te behalen, maar presteerde met name op de aspecten &;informatie&; en &;overzichtelijk&; duidelijk beter dan de concurrentie. De folder van Intratuin krijgt van het publiek een 8,18.

Consumenten konden stemmen via . Totaal zijn 62 folders beoordeeld op acht aspecten: Scherpste aanbiedingen, Bevat producten die ik wil kopen, Informatief, Overzichtelijk, Inspiratie, Leukste producten, Leesformaat en Aantrekkelijk (qua kleur en beeldmateriaal).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie