Pool Worldwide zet Centraal Beheer-medewerkers in spotlights met hulp van BN'ers

Voor de nieuwe campagne van Centraal Beheer zullen twaalf bekende Nederlanders de komende zes weken een niet-alledaags duo vormen met een Centraal Beheer-medewerker.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de nieuwe campagne van Centraal Beheer (bureau: Pool Worldwide) staan de mensen van Centraal Beheer in de spotlights. En dan vooral de mensen die dag in, dag uit de klant te woord staan. Waarom? &;Centraal Beheer is trots op haar medewerkers die altijd met persoonlijke en gerichte oplossingen voor de klant  komen.&; Om dat te verwezenlijken, worden twaalf bekende Nederlanders de komende zes weken een niet-alledaags duo vormen met een Centraal Beheer-medewerker, op het meest bijzondere contactcenter van Nederland. Wie belt met Centraal Beheer, moet dan ook niet vreemd opkijken wanneer hij Carlo Boszhard, Hans Klok of Peter R. de Vries aan de lijn krijgt.

Het initiatief is gedurende zes weken live te volgen volgen via YouTube. De campagne zal door middel van de hashtag onder de aandacht worden gebracht.

Aftrap Michiel Romeyn
De actie wordt afgetrapt met een filmpje waarin Michiel Romeyn in de huid kruipt van drie van de BN&;ers die op het contactcenter zullen gaan werken, namelijk Paulien Huizinga, Hans Klok en Peter R. de Vries. Wat dit opleverde is te zien in dit filmpje:

Er is ook nog een making-of gemaakt van het project. Zie hieronder:

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie