Pop-up expo Breaking Bad in Amsterdam

Een tentoonstelling met illustraties van de Britse cartoonist Ralph Steadman en een overzicht van de meest spraakmakende internationale fan art.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op zaterdag 29 en zondag 30 november kunnen fans van de serie Breaking Bad een expositie met illustraties bewonderen.

Aanleiding voor de expo zijn de &;steelbooks&;, de exclusieve Breaking Bad Art Collection die nu verkrijgbaar is op Blue-ray en DVD als aparte seizoenen of complete boxset.

De serie over Walter White, de scheikundedocent die de meth-business ingaat nadat er longkanker bij hem wordt geconstateerd, viel de afgelopen jaren vaak in de prijzen.  Vince Gilligan, bedenker en producer over de samenwerking: &;Ralph is dé Walter White onder de artiesten: een soort donker genie van wie de prestaties verontrustend, maar tegelijkertijd verslavend zijn. Ik ben diep onder de indruk van zijn duistere, intuïtieve illustraties van de Breaking Bad karakters.&;

De door Steadman geïllustreerde schetsen van personages Walter, Jesse, Gus, Mike, Hank en Saul worden tentoongesteld in de Merkenwinkel (Gerard Doustraat 76) in Amsterdam van 10.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie