Posterscope komt met ‘s werelds grootste digitale OOH campagne

Project Everyone is een initiatief van filmmaker Richard Curtis om wereldwijd bekendheid te geven aan de doelstellingen van de Verenigde Naties.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Out of Home communicatiebureau Posterscope heeft in samenwerking met mediabureau Blue 449 belangeloos de uitrol van de campagne verzorgd. De Verenigde Naties wil met Project Everyone haar doelstellingen delen met iedereen. Die zijn: het beëindigen van extreme armoede door duurzame ontwikkeling en het aanpakken van de klimaatverandering.

De campagne is nu zichtbaar in Nederland op de grootste digitale schermen, op drukke en centraal gelegen locaties zoals stations, snelwegen, stadscentra en metro- en tankstations.

Posterscope en Blue 449 hebben de krachten gebundeld om samen met de digitale mediapartners 140.000 schermen te leveren over de hele wereld. In totaal werken 125 partners in 450 steden samen en is de campagne zichtbaar in 28 landen. In Nederland zijn dat CS Digital Media, Ngage Media, OOHA Media, blowUP Media en Clear Channel Hillenaar.

&;De beste kans dat de doelstellingen van de VN worden bereikt is wanneer iedereen zich er van bewust is. Dat is waar Project Everyone in beeld komt&;, zegt Richard Curtis, oprichter van Project Everyone. &;Posterscope en Blue 445 hebben ervoor gezorgd dat out of home exploitanten meewerken onze boodschap te delen en het bewustzijn van het publiek over de armoede- en klimaatkwestie te verhogen.&;

was de campagne ook op dezelfde dag in bioscopen wereldwijd te zien. Bioscopen in meer dan 30 landen, waaronder Nederland, vertoonden dezelfde bioscoopcommercial op het witte doek.





;We The People&; for The Global Goals

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie