Prijsvergelijker geeft commissie aan goede doelen

Zwolse ondernemer Hannes Hilgenkamp komt met alternatief voor Beslist.nl en Kieskeurig.nl.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

is een vergelijkingssite waar consumenten elektronica prijzen kunnen vergelijken en tegelijk een goed doel kunnen steunen. 

Volgens Hilgenkamp zijn de grote vergelijkers vooral bezig met het uitbuiten van hun machtspositie. In plaats daarvan kiest hij met DeBestePrijs.nl er voor om een deel van de commissie weg te geven aan één van vier geselecteerde goede doelen. Na iedere online aankoop kunnen bezoekers drie eur doneren aan Stichting Edukans, Het Vergeten Kind, Fight cancer of Stichting Dierenlot.

In 2012 was Hilgenkamp nog als  te zien in het tv-programma De Beste Singer Songwriter van Nederland en te horen op 3FM. Met het partnerschap voor goede hoopt hij zowel een steentje bij te dragen aan een betere wereld als een voet tussen de deur te krijgen in de prijsvergelijkingsmarkt. Hilgenkamp: “Door onze lagere kosten hoeven we niet alle commissie inkomsten zelf te houden. En aan wie geef je de commissie op jouw online aankopen liever, aan een beursgenoteerde vergelijkingssite of aan een goed doel?”.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie