Redactieraad Telegraaf in brief aan John de Mol: 'Staak strijd om TMG'

Telegraaf-redactie hoopt dat de rust terugkeert.

In de brief staat: 'TMG is momenteel het meest gebaat is bij rust. Met een eventuele voortzetting van de overnamestrijd tussen Talpa en Mediahuis/VPE zal die er beslist niet zal komen.' Volgens de redactieraad waren de afgelopen maanden door de overnamestrijd geen pretje.

De Ondernemingskamer wees afgelopen dinsdag alle eisen van Talpa af. Het bedrijf van De Mol wilde weer aan de onderhandelingstafel komen, maar dat werd resoluut

Talpa liet na afloop weten teleurgesteld te zijn en te kijken naar mogelijke verdere stappen. De uitspraak van de Ondernemingskamer is bindend. Wel kan Talpa nog in cassatie bij de Hoge Raad.

Talpa blijft aandelen bijkopen

Talpa blijft desondanks het belang in TMG vergroten. Donderdag breidde De Mol het uit naar bijna 27 procent. Hij bracht eerder een bod uit van 6,50 euro per aandeel, tegen 6 euro van Mediahuis.

De redactieraad meldt in de brief: 'Wij hopen dat jij je als belangrijke aandeelhouder aansluit bij onze conclusie dat, na de uitspraak van de Ondernemingskamer gisteren, het begraven van de strijdbijl het beste is voor TMG.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie