Rens Plandsoen algemeen directeur KNHS

Plandsoen verkocht afgelopen voorjaar haar bureau RLVNT.

Plandsoen (47) gaat de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) leiden. &;Ik heb enorm veel zin om bij de KNHS aan de slag te gaan. De KNHS is een grote en succesvolle sportbond en ik zie het als een mooie uitdaging om met mijn kennis en achtergrond, in samenwerking met bestuur, directieteam en medewerkers, de paardensport in Nederland nog verder te laten groeien.&;

In haar vrije tijd rijdt Plandsoen graag op haar paard en gaat ze met haar dochter mee naar spring- en dressuurwedstrijden. 

Plandsoen treedt begin december in dienst en wordt samen met de overige directieteamleden verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse sturing van de paardensportbond.

RLVNT
Ze verkocht RLVNT, het bureau dat ze leidde,  aan de Digital Agency Group. 

Plandsoen won de afgelopen 17 jaar samen met haar team verschillende reclame en marketing prijzen en stond in 2016 voor de derde keer in de FD Next Women 100, de lijst met meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland. Daarnaast heeft zij zitting in de Raad van advies van de Ahold Marketing en Media Group en is zij jurylid bij de Esprix.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie