Revolver Amsterdam-film op Sundance Film Festival 2016

De film 'Love & Friendship' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jane Austen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

is een coproductie van Blinder Film (Ierland), Chic Films (Un Prophete) uit Frankrijk en Revolver Amsterdam en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds.

De film vertelt het verhaal van Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale), die tijdens haar bezoek aan het landgoed van haar schoonfamilie een geschikte huwelijkskandidaat probeert te vinden voor zichzelf en haar dochter. Dit plan wordt echter gedwarsboomd door de knappe Reginald DeCourcy en rijke Sir James Martin.

Naast Kate Beckinsale (Underworld, Pearl Harbor, The Aviator) zijn spelen voor Chloë Sevigny (American Horror Story, Zodiac), Stephen Fry (V for Vendetta), Xavier Samuel (Twilight) en Emma Greenwell (Shameless) in de film. De regie is in handen van Whit Stillman, die eerder werd genomineerd voor een Oscar voor &;Metropolitan&;. Director of Photography is de Nederlander .

Het internationale festival voor de onafhankelijke film vindt plaats van 21 tot 31 januari 2016 in het Amerikaanse Utah.

Revolver Amsterdam tekent twee nieuwe regisseurs
Daarnaast voegde het productiebureau onlangs André (links) en Maceo Frost (rechts) toe aan zijn portfolio.

 staat bekend om zijn zintuigelijke en visuele werk. Recent regisseerde hij onder andere de commercials voor RTL&;s Kerstspecial en voor DDB & Tribal Amsterdam een film voor revalidatiecentrum CIRAN. Volgens Revolver Amsterdam voegt André &;beauty, emotie en beweging&; toe aan het portfolio. André regisseerde in het verleden voornamelijk televisiecommercials voor reclamebureaus als BBDO, DDB, TBWA en Ogilvy. 

is een jonge regisseur met een achtergrond in muziek-, skate-, dans- en jongerencultuur. Zijn korte documentaire &;Ishtar X Tussilago&; was Vimeo Staffpick en wordt vertoond of festivals over de hele wereld. &;Zijn werk is naturel en menselijk, maar tegelijk erg visueel&;, aldus het productiebureau.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie