Richard Neve en Jan Jaap Omvlee leiden Amsterdamse vestiging Cognito Media

Nieuwe, zesde bureau voor internationale groep in financiële PR en marketingcommunicatie

Richard Neve en Jan Jaap Omvlee vormen de directie van Cognito Media Amsterdam, de nieuwe en zesde vestiging van Cognito Media Group Ltd., een internationale groep voor financiële PR en marketingcommunicatie.

 

Cognito heeft nu vestigingen in Amsterdam, Londen, New York, Los Angeles, Hong Kong en Singapore. De groep is medeaandeelhouder in de Amsterdamse vestiging.

 

Tom Coombes, CEO Cognito Media Group, in het persbericht: ‘Nu we in Europa te maken krijgen met meerdere financiële centra is het belangrijk dat banken, verzekeraars en andere financiële dienstverleners een beroep kunnen doen op een gespecialiseerd bureau in Amsterdam.’

 

Bestaande bureaus

 

Ook Richard Neve, managing director Cognito Media Amsterdam, denkt dat de MiFID en Brexit voor een geheel nieuwe dynamiek zorgen. ‘Vanuit onze vestiging in Amsterdam hebben we nu een internationaal netwerk tot onze beschikking om financiële dienstverleners hierin optimaal te ondersteunen.’

 

Neve en Omvlee hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring als communicatieprofessional in de financiële sector. De bestaande communicatiebureaus van Neve en Omvlee worden geïntegreerd in de nieuwe onderneming, die uit acht mensen bestaat.

 

Tot de klantenkring van Cognito Media Amsterdam behoren onder meer Achmea Investment Management, KPMG, Robeco en Unirobe Meeùs Groep.

 

Foto v.l.n.r.: Jan Jaap Omvlee, Andrew Marshall (Deputy CEO), Richard Neve en Tom Coombes, (CEO) 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie