Premium

Robbie Williams wordt het nieuwe gezicht van Volkswagen

Bereit für eine große Überraschung?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Duitse autofabrikant Volkswagen voert een campagne waarin het wie het nieuwe boegbeeld wordt, hoewel de echte fans al direct Robbie Williams herkenden. Aanstaande dinsdagavond, vlak voor het goed bekeken Duitse Journaal, maakt het in een tv-spot bekend wat Williams precies gaat doen voor VW.

Te dik voor mode

Daarmee is per terugwerkende kracht ook een verklaring gevonden voor de die anderhalve week geleden opdook. De Engelse popster geeft daarin aan op zoek te zijn naar een baan. Hij neemt zijn opties door. Voor een voetbalcarrière in Duitsland is hij te oud, voor de mode te dik, maar voor een baan in de auto-industrie vindt Williams zich wel geschikt: ‘Germany has got amazing cars. Give me a call.’

Voetbalclub Borussia Dortmund daarop Williams een baan aan, evenals Mercedes. Maar naar dinsdag aanstaande zal blijken is het VW waarvoor Williams aan de slag gaat.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie