Rogier Bruggeman in directie mediabureau ZIGT

Hij wordt directeur mediabureau binnen de driekopppige directie.

Bruggeman is per 1 februari toegetreden tot de directie van ZIGT die verder bestaat uit Maarten Buitenhuis als financieel directeur en Joost Istha als ondernemer.

Hij krijgt in zijn nieuwe rol de dagelijkse leiding over het mediabureau. Istha is ondernemer en richt zich op de werkzaamheden die morgen van belang zijn voor klanten en prospects. ZIGT gaat in praktijk werken met Rogier als ‘directeur voor vandaag’  en Joost als ‘directeur voor morgen’.

Joost Istha: &;Rogier werkt dit jaar 10 jaar bij ZIGT en heeft in die jaren diverse rollen bekleed. Sinds 2014 is Rogier eindverantwoordelijk voor commercie en inkoop. In de afgelopen jaren heeft hij zich enorm ingezet voor de klanten van ZIGT. In 2015 hebben wij wederom een gezonde groei doorgemaakt met de komst van een aantal grote nieuwe opdrachtgevers met uitdagende communicatievraagstukken. Het soort opdrachten waar wij, mediaprofessionals, voor warm lopen. Het zijn daarnaast opdrachtgevers die bewust hebben gekozen voor het transparante model van ZIGT.&;

ZIGT richt zich ook in 2016 op een verdere groei. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie