Samenwerking NEC en stichting Energy4All

Eredivisieclub NEC speelt in de maand augustus met Energy4All op het shirt. Deze stichting heeft het doel geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten bij kinderen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Energy4All en NEC willen enerzijds landelijke naamsbekendheid verwerven voor de stichting en anderzijds een financieel resultaat voor het aanbieden van shirtreclame. De naam van stichting l zal in ieder geval tijdens de vier wedstrijden in augustus op het shirt prijken. Deze maand organiseren zowel Energy4All als NEC er fondsenwervende acties.

Er worden vier verschillende donatiepakketten aangeboden (van 50 tot duizend euro). NEC stelt niet alleen de voorzijde van het shirt beschikbaar, alle donateurs worden beloond met onder andere vrijkaarten voor thuiswedstrijden, reclame op LED- boarding, meet & greets met spelers en gesigneerde wedstrijdshirts. De club ontvangt ook kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Begin september wordt door beide partijen bekeken of het shirtsponsorschap wordt gecontinueerd in de maand september of dat op een andere manier samengewerkt gaat worden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie