Premium

Samsung en Mastercard integreren boodschappen-app in koelkast

Koelkast bestelt zelf boodschappen en rekent af met creditcard.

is vandaag gepresenteerd, tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Met de boodschappen-app kunnen consumenten hun koelkast laten communiceren met diverse supermarktketens. Vooralsnog is de toepassing alleen verkrijgbaar in de VS, waar bezorgdiensten FreshDirect en de launching partners zijn. 

Groceries by MasterCard werkt samen met Samsung&;s nieuwe &;Family Hub refrigerator&;. De app houdt bij welke boodschappen nodig zijn, kan zelf op basis van eerdere bestellingen suggesties doen voor toekomstige aankopen, houdt rekening met loyalty programma&;s en coupons van supermarktketens en heeft een real-time connectie voor online promoties zodat je geen aanbiedingen misloopt.

Het plaatsen van de bestellingen gebeurt aan de hand van een boodschappenlijstje die je toevoegt aan de Groceries app. De consument kan zelf favoriete merken toevoegen, artikelen in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Als het geld is afgeboekt worden de boodschappen thuis bezorgd.

Overigens kondigt MasterCard ook aan met een betaaloplossing te komen voor consumentengadgets zoals smartwatches en fitness polsbandjes. Net als bij mobiel betalen, gaat het programma gebruik maken van MasterCard’s encryptiesystemen om de betalingen te beveiligen.

Zie hier de promotievideo van de koelkast die zelf boodschappen doet.

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie