Samsung opent winkels in Europa

Samsung opent zestig ‘eigen’ winkels in Europa. De winkels worden geëxploiteerd door de Britse Carphone Warehouse Group, op het Europese vasteland bekend onder de naam Phone House. In Nederland worden vijf tot tien winkels geopend.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Samsung en Carphone Warehouse hebben in 2013 gedraaid met drie winkels in Spanje. De nieuwe winkels worden in de komende drie maanden geopend in zeven Europese landen: het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Spanje, Portugal, Zweden en Nederland.

De winkels krijgen een premium uitstraling en zullen Samsung tablets, mobiele telefoons, laptops en smartwatches verkopen in combinatie met het bestaande netwerkportfolio van Phone House. &;Klanten kunnen een rijke shopervaring verwachten, waarin verkoop samen gaat met technologische innovaties&;, aldus de twee samenwerkende partners.

Eric-Jan Doorenbosch, managing director Phone House Nederland, zegt: ‘Wij zijn verheugd dat we zijn verkozen tot Samsungs ‘preferred European partner’ voor de uitrol van hun winkels. Deze samenwerking met één van ’s werelds grootste merken sluit aan bij onze nieuwe groeistrategie, Connected World Services, waarin we de verkoopexpertise en systemen van Carphone Warehouse combineren om nog meer mensen de toegevoegde waarde te bieden van de ‘connected’ technologie.

TvM-columnist Jos Birken gaf niet zo heel groot succes is.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie