Sky Radio en gemeente Naarden met Powervrouwen Concert

Sky Radio en de gemeente Naarden zijn een samenwerking aangegaan rond Internationale Vrouwendag.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het mediabedrijf en de gemeente organiseren dit jaar voor het eerst samen het Powervrouwen Concert in de Grote Kerk in Naarden komende zaterdag 8 maart tijdens Internationale Vrouwendag.

Al enkele jaren zijn beide partijen afzonderlijk van elkaar bezig met Internationale Vrouwendag. Afgelopen jaar zijn Sky Radio Group en de gemeente met elkaar in gesprek geraakt, wat heeft geleid tot deze publiek-private samenwerking. De Nationale Postcode Loterij is ook partner. In samenwerking met de Nationale Postcode Loterij wordt de charity award aan een prominente vrouw uitgereikt.

Tijdens het Powervrouwen Concert zijn er optredens van Ilse DeLange en The Voice-winnares Julia van der Toorn. Jaarlijks reikt Sky Radio de Powervrouwen Awards uit. Onlangs zijn de genomineerden voor dit jaar . Komende zaterdag worden de winnaressen in de verschillende categorieën bekendgemaakt. De Powervrouwen Award show is zaterdag 8 maart live te volgen via de website van Sky Radio. 

Op deze dag zendt Sky Radio ook de Powervrouwen Top 101 uit. De lijst bestaat uit nummers van nationale en internationale powervrouwen. De Powervrouwen Top 101 wordt uitgezonden tussen 9.00 en 17.00 uur.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie