SnappCar neemt Deense equivalent Minbildinbil over

Met de overname hoort SnappCar bij de top 3 autodeelplatforms wereldwijd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het Deense autodeelplatform heeft ongeveer een vijfde van het aantal auto’s en deelnemers van . Toch zit er veel groeipotentie in Denemarken, mede door het lage autobezit, de mentaliteit van de inwoners en de behoefte aan flexibele mobiliteitsoplossingen.

Victor van Tol, (rechts op de foto en) mede-oprichter van SnappCar: ‘De Denen zijn open-minded en vooruitstrevend in mobiliteit. Ze zien de praktische en maatschappelijke voordelen van autodelen en bovendien is bewezen dat ze hun auto ook daadwerkelijk willen delen.’

Nieuwe investeerder
Met de overname haalt het Nederlandse autodeelplatform ook een nieuwe investeerder binnen: , een investeerder in jonge, probleemoplossende techbedrijven.

Founders vormt naast de crowd die vorig jaar 560.125 euro investeerde en het duurzame investeringsfonds PYMWYMIC, de derde grote investeerder in SnappCar. Het Deense bedrijf investeert niet alleen geld, maar ook advies en concrete hulp in bedrijven die een maatschappelijk probleem willen oplossen.

Die insteek sluit aan bij de missie van Snappcar om een verschil te maken op duurzaam, sociaal en financieel-economisch vlak door autodelen mogelijk te maken voor zoveel mogelijk Europeanen.

SnappCar streeft er naar om in 2018 250.000 Europese auto’s via haar platform te laten delen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie