Sony introduceert 'made for Bond' smartphone campagne

Eerste grote filmsponsor komt in aanloop naar Spectre met 007-commercial

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Electronicabedrijf Sony heeft een campagne gelanceerd in aanloop naar Spectre, de langverwachte opvolger van Skyfall. Naomie Harris, beter bekend als Moneypenny, speelt een hoofdrol. De tv-commercial is gemaakt door Adam & Eve/DDB.

In de film, opgenomen op Southbank in London, worstelt Moneypenny zich langs een aantal slechterikken en hachelijke situaties om de smartphone van Bond te ‘redden’. Regisseur Danny Kleinman tekende eerder voor de zogeheten title sequences van de afgelopen vijf Bond-films, wat te merken is aan de commercial die op zichzelf al als een mini Bondfilm presenteert. De film is in eerste instantie bedoeld voor de Engelse markt en volgens de makers was het vooral ook belangrijk de ‘Brittishness’ van Bond erin uit te dragen. Vaak werpen de commercial-prequels van Bond-films al enig licht op de sfeer van de film.


Spectre gaat op 26 oktober in première. In Groot-Brittannië is de Xperia Z5 Compact Made for Bond edition aangeboden in combinatie met een Vodafone-abonnement. In Nederland wordt de James Bond pack met de Z5 Compact Graphite Black exclusief met T-Mobile gelanceerd en ligt eind september in de winkel.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie