Premium

Starbucks maakt wireless opladen toegankelijk

Het koffiebedrijf test in tien Londonse winkels met de wireless oplaadtechnologie van Duracell: Powermat.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

maakt het draadloos opladen van je smartphone mogelijk met ronde inductieplaatjes. Wanneer je de bijbehorende ring in je telefoon plugt, kun je een smartphone opladen bij de daarvoor aangewezen plekken. Deze ringen zijn gratis te leen bij de deelnemende -winkels of te koop voor 10 pond.

Energie belangrijker dan connectiviteit

Starbucks wil met de test zijn positie behouden als één van de voorlopers op gebied van moderne technologie. &;We proberen van alles om het leven van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met het gratis aanbieden van WiFi in 2011 zijn we daarmee begonnen, maar tegenwoordig is het gebrek aan energie een groter probleem.&;, aldus Ian Cranna, Starbucks Vice President Marketing & Category tegenover .

Het merk is niet het enige bedrijf dat kijkt of draadloos opladen de oplossing is voor het probleem van vele klanten. Onlangs kondigde ;s aan in vijftig Britse restaurants te testen met . Het verschil met de Powermat, is dat deze technologie gebruik maakt van elektriciteit in plaats van inductie. 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie