Start gerichte distributie Telefoongids

DTG (voorheen De Telefoongids) is gestart met een gewijzigd distributiebeleid. Dat is erop gericht om de papieren Telefoongids en Gouden Gids alleen te leveren aan huishoudens die de gidsen willen ontvangen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De papieren Telefoongids & Gouden Gids wordt maandelijks door 2,9 miljoen Nederlanders gebruikt en heeft 146.000 adverteerders erin staan. DTG heeft vier wijzigingen doorgevoerd om tegemoet te komen aan huishoudens die hebben aangegeven geen papieren gids meer te willen ontvangen. Op internet verschenen de afgelopen jaren meerdere oproepen daartoe, waaronder stopdetelefoongids.nl en sterftelefoongidssterf.nl van techjournalist Alexander Klöpping.

DTG bezorgt nu geen papieren gidsen meer bij adressen met een nee/nee of nee/ja sticker. Daar wordt wel een antwoordkaart in de bus gedaan waarmee mensen de gids alsnog gratis kunnen aanvragen. Zij worden dan abonnee tot wederopzegging. Huishoudens zonder sticker op de deur ontvangen de Telefoongids & Gouden Gids nog wel standaard, maar kunnen zich daarvoor afmelden of een antwoordkaart in de gids.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie