Premium

Start-up levert Vogue binnen een paar minuten bij je thuis

De innovatieve service werkt in New York en Los Angeles samen met uitgever Conde Nast.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Woon je in één van de twee Amerikaanse steden en wil je de deur niet uit om de nieuwe Vogue te halen, dan kun je het tijdschrift ook binnen enkele minuten thuis afgeleverd krijgen. De service geldt voor het maartnummer van het fashion magazine. Voor 15 dollar heb je hem, zo belooft men, binnen een paar minuten in huis. Je vult op de app of site gewoon je adres in en de rest gaat vanzelf.

Normaal kost een exemplaar zo’n 5 dollar, maar maak je gebruik van de dienst, dan kun je meteen een abonnement van zes maanden op Vogue print en digitaal afsluiten.

Vogue wordt geleverd door de start-up , dat hiervoor samenwerkt met Vogue-uitgever Conde Nast. Die heeft deze actie Vogue-On Demand genoemd. Het is niet duidelijk hoeveel dollar er voor elk geleverd exemplaar naar Postmates gaat.

Postmates komt uit San Francisco en beloofd razendsnelle levering van artikelen aan de deur. Eerder werkte het bedrijf al samen met Oyster Books en leverde het Harry Potter snoep af. En voor tv-zender Bravo bracht Postmates maaltijden rond die te zien waren in het programma Best New Restaurant.

Vogue-On Demand is voorlopig een eenmalig experiment van Conde Nast. De uitgever is net als andere mediabedrijven op zoek naar nieuwe wegen om lezers te trekken. In de States is de oplage van Vogue zo rond de 1,2 miljoen exemplaren. Conde Nast heeft ook een deal met Amazon om het makkelijker te maken een abonnement op haar magazines te nemen.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie