Stef Heutink blaast IPAN nieuw leven in

De nieuwe voorzitter wil de vereniging voor interactieve professionals 'leading' maken binnen het digitale vakgebied.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Stef Heutink volgt Krijn Schuurman per 8 december op als voorzitter van de in 1998 opgerichte IPAN. Schuurman, die de club de laatste drie jaar als voorzitter leidde - en daarvoor drie jaar regulier bestuurslid was - blijft in het bestuur.

Het komend jaar wil IPAN nog spraakmakender evenementen organiseren voor haar nu ruim 150 leden. Te beginnen met de bijeenkomst &;Dit was zooo 2015&; op 8 december in Toomler in Amsterdam, waar 7 sprekers een &;interactief jaaroverzicht&; zullen geven onder leiding van Jort Kelder.  

Daarnaast zal het nu drie koppige bestuur, bestaande uit Krijn Schuurman (InterimIC), Allon Kijl (ABC Legal) en Mascha Driessen (Microsoft), worden verdubbeld. 

Naast de events met als speerpunt netwerken en kennisdeling, zal IPAN samenwerking opzoeken met andere verenigingen zoals IAA, VEA, IAB en MWG. 

Het event op 8 december staat om deze reden open voor IAB- en IAA-leden.

Schuurman: &;Vorig jaar organiseerden we met Stef (toen vice-voorzitter MWG) in Panama "21 jaar internet in Nederland". 300 bezoekers in Panama, dat gaf zoveel energie, dat is net wat IPAN nu nodig heeft voor haar leden en de digitale markt.&;

Heutink: &;Ik heb echt zin om er energie in te stoppen. Het digitale vakgebied is leading geworden in de hele marketing communicatie industrie, dan is het logisch dat IPAN ook leading wordt, daar gaan we samen voor zorgen.&;

Stef Heutink is creative director bij internetpeople, Krijn Schuurman is digital consultant, spreker en presentator.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie