Stefanie van Rootselaar managing director Europe bij FinchFactor

FinchFactor breidt het managementteam uit.

Stefanie van Rootselaar begint op 1 september in haar nieuwe rol als managing director Europe. Haar benoeming komt na slechts drie maanden bij FinchFactor in dienst te zijn. De aanleiding is de internationale groei binnen het bedrijf.

Als managing director Europe gaat Van Rootselaar zich enerzijds richten op het uitbreiden van het huidige Europese productaanbod en klantportfolio, anderzijds op het HR beleid en het verder optimaliseren van interne processen.

Verdere groei
Van Rootselaar: 'In de afgelopen maanden heb ik veel kunnen observeren om te zien waar de kansen voor verdere groei liggen. Door het uitbreiden en slimmer verpakken van onze producten en diensten kunnen wij een bredere klantengroep aantrekken. We werken veel met reclamebureaus en willen ook graag meer consumentenmerken aan ons binden. Ik ben dankbaar dat Kerrie Finch en de rest van het managementteam mij het vertrouwen heeft gegeven in deze nieuwe rol, die ik met beide handen aangrijp.'

Kerrie Finch, oprichter en CEO FinchFactor: 'Stefanie heeft grote indruk gemaakt sinds ze hier eerder dit jaar begon. Haar promotie tot managing director in Europa is een natuurlijke transitie. Ze wordt de drijvende kracht achter FinchFactor’s European expansie.'

FinchFactor heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Los Angeles en New York. Het bureau werkt met internationale klanten als Airbnb, MediaMonks en 180 Kingsday, en specialiseert zich in het ontwikkelen van thought leadership voor haar klanten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie