door Redactie Adfo Groep, redactie | 13 februari 2014, 16:11 in Bureaus & Accounts Creatie & Campagnes Media Merk & Strategie
Store For Brands Instore for Brands V&d

Store for Brands goes instore bij V&D

Store for Brands, bekend van de pop-uplocatie in de kalverstraat, biedt adverteerders nu ook instore mogelijkheden in V&D warenhuizen.

Store for Brands doopt het 'nieuwe netwerk' Instore for Brands en claimt landelijke dekking. De bedoeling van de merkextensie is om merkactivatie toe te voegen 'via instore pop-up stores op high traffic locaties'. De samenwerking met V&D is hiervan een begin, zegt Store for Brands.

De crossmediale campagne van Duyvis, waarin de bekende fuif zijn herintroductie beleeft, bijt het spits af met een echte 'fuifwinkel' in zowel de Kalverstraat als instore bij V&D. Via speciale commercials worden de fuifwinkels (borrelnootjes, fuifartikelen, live karaoke) aangekondigd. De actie heeft een presence in vier V&D filialen: Rotterdam, Den Haag, Groningen en Utrecht. 

De gebruikte 'popup units' zijn speciaal ontworpen en voorzien van videowall en 'brandingmogelijkheden'. Store for Brands: 'Interactie en experience staan altijd centraal om onderscheidend te kunnen blijven binnen het Retail landschap.'

 


 

Reacties op dit artikel (0)

Log in of registreer om reacties te posten

Gerelateerde items Store For Brands Instore for Brands V&d

Over de auteur

Redactie Adfo Groep

redactie

Blijf op de hoogte

Handboek Online Marketing
Praktische lessen om een expert te worden
Whitepapers
Populaire blogs