Premium

Sven Huberts gaat Isobar leiden in Asia Pacific

Als managing director wordt Huberts verantwoordelijk voor meer dan tien landen, waaronder Indonesië, Thailand, Maleisië, India en China.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Zijn benoeming volgt op de , die eerder dit jaar werd aangesteld als wereldwijd ceo. Huberts rapporteert direct aan Lin. Zijn standplaats wordt Singapore.

Sven heeft ruim veertien jaar ervaring in de digitale marketing industrie en hij heeft zeven jaar bij Isobar gewerkt. Daarvoor was hij een van drijvende krachten achter Marvelous dat later gerebrand is naar Isobar. In het afgelopen jaar heeft hij een leidende rol gehad in de integratie van Social Embassy en Isobar.

Julius Minnaar,  ceo van het Dentsu Aegis Network Netherlands: &;Sven is een digitaal talent, een drijvende kracht van de samenwerking binnen Dentsu Aegis Network Netherlands en een sterke leider van Isobar. Ik betreur zijn vertrek dus zeer maar aan de andere kant ben ik trots dat hij deze stap gaat maken en dat hij volop aan de slag blijft voor Isobar.&;

De gesprekken met kandidaten voor Huberts&; opvolging  zijn inmiddels volop gaande. Vanaf half december wordt het bedrijf geleid door het managementteam van Isobar, bestaande uit Jolieke Keynes, Mitch Roedoe en Sander Verhof. 

 

 

 

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie