Tendr, de Tinder voor startups en investeerders

Daten kan nu ook met startups.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Tendr is gebaseerd op het bekende swipe mechanisme van Tinder. Met dit verschil dat je bij Tendr geen date zoekt, maar een startup waarin je kan investeren. De app is vandaag geïntroduceerd in Engeland.

De applicatie is een &;equitiy aggregator&; die aanvragen selecteert van verschillende crowfdunding platforms, zoals Crowdcube, Seedrs, Angel List U.K., Angels Den, Crowdfunder, Funding Tree and Investing Zone.  

Via de app is meer informatie te lezen over de aanvraag: hoeveel geld wordt er gevraagd, welk percentage van de Tenderaars is fan van de aanvraag en hoeveel dagen loopt de investeringscampagne nog.  Swipe je naar rechts, dan heb je niet direct geïnvesteerd maar sla je de deal op om later nog een keer te bekijken. De lijst met deals wordt automatisch aangevuld als er een nieuwe aanmelding komt op een van de aangesloten platforms.

De app, met nu nog alleen investeringsaanvragen uit Engeland, is te downloaden voor . Het plan is om later dit jaar naar andere landen in Europa te gaan, zegt de oprichter tegen .

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie