Tex Gunning voorzitter Effie jury 2016

Hij volgt Ben Knapen op.

De hoofdjury bestaat uit de vier vakjuryvoorzitters en Mary Hoogerbrugge. Tex Gunning (ceo TNT): &;Ik zie het als een enorme uitdaging om in een razendsnel veranderende wereld -vol vernieuwing en experiment- de effectiviteit van ons handelen dagelijks in de gaten te houden. Geweldig om hier in het Effie instituut een steentje aan bij te kunnen dragen.&;

De nieuwe namen dit jaar binnen de vier vakjury’s zijn: Brieke Hillen (Wessanen), Bastian Baas (Motivaction), Karen de Loos (KIK Communicatie), Hans Middelhoek (USP Company), Johan van der Zanden (ING), Mark Appel (Exact Software), Nicole Freid (Hak), Hans Bauman (Roorda), Klaas Weima (Energize), Kees Kalk (Dawn), Andy Santegoeds (Metrixlab), Paul Woltering (Akzonobel), Birgit Blomberg (Unilever), Rik Heijmen (Kokoro), Randy van Essen (T-Mobile) en Margot Bouwman (J. Walter Thompson Amsterdam). 

De Effie-organisatie had zestien vacatures voor haar vakjury’s en ontving daarvoor bijna zestig aanmeldingen. De afgelopen weken hebben de Effie Stuurgroep en het Vea- en BVA-bestuur zich gebogen over de selectieprocedure. Hierbij is gekeken naar ervaring, profiel en branche van de kandidaten, maar ook naar de samenstelling van de bestaande jurygroepen. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie