Premium

Tien nieuwe medewerkers bij XXS Amsterdam

De uitbreiding was nodig, want XXS groeit

XXS Amsterdam heeft een hoop nieuwe medewerkers. Het zijn zowel creatieven, als talenten op het gebied van strategie en account.

Internationale groei zet door
De uitbreiding was nodig, want XXS won de afgelopen twee jaar verschillende grote nationale en internationale accounts. Piet Hein Smit, Partner XXS Amsterdam: 'Die groei zet nu vooral internationaal door. Met de komst van deze tien nieuwe gezichten en hun internationale ervaring kunnen we nog beter voldoen aan de vraag van onze klanten.' Hierover lees je eind april meer, dan staat in Adformatie een interview met directeur Piet Hein Smit.

Strategie, creatie en ontwerp
Op strategisch gebied krijgt het bureau versterking van Sjoerd Craenmehr (voorheen strategy director bij Brand New Telly) en merkstrateeg Michael van den Brande. Van den Brande deed hiervoor ervaring op bij ACHTUNG! en Viable Labs, waar hij als strateeg werkte voor merken als Volkswagen en KLM.

Foto: Van den Brande en Craenmehr

Max de Vries gaat bij het bureau aan de slag als account director. Voor zijn overstap naar XXS Amsterdam was de Vries werkzaam bij Carrot Creative, het digitale bureau van VICE Media in New York.

Verder zijn er twee nieuwe creative producers: Robbert Boom en Hendrickje van de Ven, na de eerdere aanstelling van AV Producer Pieter Bokhorst en Editor Jeroen Feenstra. Boom werkte voorheen als producer bij MADE.FOR.DIGITAL en Van de Ven werkte als RTV en Print Producer voor reclamebureau Alfred International.

Foto: Boom en Van de Ven

Tot slot zijn er ook drie nieuwe medewerkers in de ontwerpstudio: grafisch vormgevers Jeroen Sprokel en Laura Arjaans en design director Robert-Jan Hoesman (voorheen BSUR). XXS Amsterdam heeft nu in totaal 74 fulltime medewerkers.

Naschrift: eind april verschijnt er in de printversie (en online) een groot interview met XXS mede-oprichter Piet Hein Smit.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie