TMG zet puzzeldochter Keesing te koop

Het streven is om de verkoop nog dit jaar af te ronden.

TMG’s bestuur en raad van commissarissen menen dat Keesing dan beter in staat is internationaal te groeien. Keesing is een winstgevend onderdeel en een verkoop van de puzzelbladen kan volgens financieel experts een bedrag opleveren van 155 miljoen euro.  TMG wil de verkoop nogvoor het einde van dit jaar afronden en is van plan een minderheidsbelang in de uitgeverij te houden.
 
Een eventueel besluit tot verkoop van Keesing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders van TMG. Dit gebeurt tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering. TMG heeft ING opdracht gegeven om het verkoopproces te begeleiden. Met Keesing Media Group is TMG marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels.
 

Eerder werd via Emerce al bekend dat de directie van TMG in gesprek is over de verkoop van NewsMedia, het bedrijf waar Dumpert en GeenStijl toe behoren. Nu de opvername van TM door Het Mediahuis nagenoeg is afgerond, zou het mediabedrijf afscheid willen nemen van deze digitale activiteiten

 

 

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
sunny yadav
Every user can easy to play this game https://getrobloxfreerobux.com and i can say you,now try to this game.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie