Topfuncties Snelleman en Borsboom bij GroupM Asia Pacific

Eric Snelleman en Jan-Willem Borsboom zijn bij GroupM Asia Pacific per direct aangesteld als respectievelijk Head of Digital Trading GroupM APAC en Head of Digital Operations.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Snelleman heeft Hong Kong als basis en Borsboom gaat werken vanuit het kantoor van GroupM in Singapore. Het gaat om nieuwe functies binnen GroupM APAC.

Snelleman was hoofd inkoop bij GroupM Nederland.  In zijn nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor de lokale digitale- en tradingteams en daarnaast het evalueren, ontwikkelen en implementeren van digitale trading strategieën in de regio. Hij gaat ook nauw samenwerken met wereldwijde spelers als Facebook en Google.

Borsboom is afkomstig van Talpa Digital Radio/538 Group waar hij tot vorig jaar mei directeur digital was. In de rol als Head of Digital Operations werkt hij nauw samen met Snelleman en is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onder meer digitale tools en technologie.

Snelleman en Borsboom rapporteren aan Andrew Meaden, Regional Director van GroupM APAC en Ruud Wanck, die de functie kreeg van Global Digital Chief Operating Officer.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie