Twee winnaars Jonge Honden 24 uurs pitch

De jury van de 24uurspitch van JongeHonden heeft twee teams als winnaar gekozen: Bryan & Daniel en Ramin & Judit. De winnaars doen tijdens het Cannes Lions Festival mee aan de Young Lions-competion.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Nederland mag in Cannes teams afvaardigen in de categorieën Print, Film en Cyber. De jury – bestaande uit Peter Hamelinck, Mischa Schreuder, Mervyn ten Dam en Tim Voors - kon nog geen derde winnend team selecteren. ‘Het verschil tussen het winnende werk en het andere werk was te groot’, aldus Schreuder. Om de derde afgevaardigde te kiezen zullen de juryleden de portfolio’s van alle deelnemers aan de pitch beoordelen.

De 24 uurs pitch begon woensdag om 16.00 uur en liep donderdag dezelfde tijd af. Red Bull zorgde niet alleen voor de briefing - bedenk een activatieconcept voor het nachtleven-, maar bood ook 24 uur lang onderdak aan de teams in het pand in Noord. Bryan & Daniel en waren overtuigende winnaars.

Woensdagavond werd ook de Gouden Zaag uitgereikt, de aanmoedigingsprijs voor jong talent van Jonge Honden en MarketingTribune. De prijs ging dit jaar naar Achtung!-team Pascal Rotteveel en Niels Straatsma.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie