Twitter gaat op zoek naar aanstormend social videotalent

Win je eigen emoji met de Twitter summer #FestivalChallengeNL.

Jongeren in heel Europa krijgen de utidaging voorbegelegd om geweldige online video’s te creëren. Bijvoorbeeeld door hun favoriete band te interviewen, vrienden uit te dagen voor een dance battle, tips te delen over de beste festival-outfits, exclusieve behind-the-scenes beelden te plaatsen of totaal iets anders. Alles wat zomerse muziekfestivals tot leven brengt.

Van 15 juli tot 26 augustus is iedere festivalliefhebber uitgenodigd om mee te doen aan de challenge. Een video mag niet langer duren dan 140 seconden, voorzien van de hashtag en de Twitter-handle . Krijg je een like  van het Twitter-account , dan doe je mee. Een jury met creatieve mensen van Twitter kiest een winnaar uit alle deelnemers.

Daarnaast is er een publieksverkiezing aan de challenge verbonden. Deelnemers aan de challenge kunnen een stem uitbrengen. Dit kan op twee manieren: door een favoriete video te retweeten, of door een nieuwe tweet met daarin een video te plaatsen en daarbij het account en hashtag te gebruiken.  De twitteraar met de meeste stemmen uit heel Europa wint een eigen emoji. 

is onderdeel van , een nieuw programma van Twitter dat is bedoeld om videomakers met elkaar in contact te brengen en hun content te laten delen op Twitter.

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie