Bureaus & Accounts

Unruly opent kantoor in Amsterdam

Redactie | 31 mei 2017, 11:52

Wereldwijde groei wordt voortgezet in onze hoofdstad.

Unruly, onderdeel van News Corp, creëert video-oplossingen zodat adverteerders op een zo effectief mogelijke manier een connectie kunnen maken met de doelgroep. Sinds 2012 is dit bureau al actief voor merken als Unilever en Heineken. Het nieuwe kantoor zorgt ervoor dat merken en bureaus binnen de Benelux makkelijker toegang zullen hebben tot de unieke datasets, gebruiksvriendelijke advertentieformaten en premium mediatitels van Unruly. Dentsu Aegis is partner van Unruly bij de lancering van het nieuwe kantoor.

Benelux Sales Director Ernst Dirkzwager (te zien zien op bovenstaande foto) zal de operatie leiden vanuit het nieuwe kantoor. Hij rapporteert aan Christoph Thielecke, Managing Director, Unruly Germany and Netherlands. Dirkzwager heeft meer dan twaalf jaar ervaring binnen de digitale media. Vóór Unruly werkte hij als accountmanager bij Radio 538 en als senior salesmanager bij Exponential werkte hij onder meer met bureaus als Mindshare, Havas, Mec, Starcom en Carat.

´Het nieuwe kantoor in Amsterdam zal onze business verbreden en versterken’, zegt Thielecke. ‘Daarnaast zal het mogelijkheden bieden voor groei binnen de video-advertentiemarkt voor onze bestaande klanten in de regio. De online video-advertentiemarkt is booming in de Benelux en we zijn verheugd dat Ernst zich bij ons heeft aangesloten.'

Over de auteur

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

Arno Peperkoorn

(1 juni 2017, 9:10)
Rock & Roll Ernst, heel veel succes en uiteraard plezier.
Avatar

Michiel van Turnhout

(1 juni 2017, 16:21)
lekker hoor Dirkzwagert.. burgers on you vrijdag..

Gerelateerde items Unruly

Meer in channel Bureaus & Accounts

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs