Van Santen Netwerk coacht jong Frans creatief team tijdens SpinAwards

Het bureau heeft het team onder zijn hoede genomen dat is doorgedrongen tot de eerste editie van de Young Talent Finals.

In de afgelopen tien jaar heeft de organisatie van de SpinAwards een Young Talent programma opgezet. Het is nu tijd voor de volgende stap: de toetreding van internationale studenten en de oprichting van de Young Talent Finals. De voorrondes hebben inmiddels plaats gehad. Dit jaar zijn er dertien Young Talent teams genomineerd, waarvan drie internationale teams. Op 19 en 20 april werken zij samen met hun coaches in Amsterdam aan hun concept en presentatie.

ISCOM Paris
Van Santen Netwerk heeft zich ontfermd over het team van ISCOM Paris. Yann Moszynski, Théo Berdrin & Antoine Aulagner bedachten de SOS app. Het idee ontstond na de aanslagen in Parijs op 13 november. Een man belde de politie omdat hij een verdachte auto bij het theater Bataclan zag staan. Zijn telefoontjes werden niet beantwoord. De autoriteiten hadden het te druk met telefoongesprekken die helemaal niet urgent waren.

Er bestaan tientallen apps voor noodgevallen. Yann, Théo en Antoine voegen er met de een nieuwe dimensie aan toe. Hun app moet de communicatie van het Franse alarmsysteem totaal veranderen.

De innovatieve denkwijze was voor Van Santen Netwerk de reden om het team te adopteren. &;SOS is een interessant idee, dat niet vanuit een marketingvraag is ontwikkeld, maar vanuit een behoefte. De app heeft maatschappelijke relevantie. Daarom gaan we het team coachen voor de Young Talent Finals&;, zegt Christian van Santen. &;Van Santen Netwerk werkt op haar projecten graag samen met jong talent, dat anders denkt en niet volgens de gebaande paden te werk gaat.&;

SpinAwards bestuurslid Hennie van Velzen: &;We zijn blij met partijen zoals Van Santen Netwerk. Mensen die net als wij jong talent omarmen en verder willen helpen. Door de adoptie van dit team maken ze ons Young Talent Programma mede mogelijk’’

Young Talent Finals
De Young Talent Finals zijn op 20 april in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. De 20ste presenteren de teams hun case voor een internationale vakjury en publiek. De 21ste worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night in het Sieraad in Amsterdam. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie