Adfo Cannes

VEA Future Bosses lunch in Cannes voor jong talent

Redactie | 23 mei 2017, 15:12

Jonge professionals kunnen aanschuiven bij de top van de reclamewereld.

Elk jaar worden veel activiteiten georganiseerd in de week van Cannes Lions. Opvallend is dat veel van deze activiteiten georganiseerd worden voor directeuren en seniors. VEA wil hier verandering in brengen en organiseert de VEA Future Bosses Lunch.

Jong talent kan helaas nog niet aanschuiven bij de bekende directeurenlunch van Adformatie, maar heeft wel ambitie om succesvol te worden in de reclamewereld. Daarom geeft de VEA jonge professionals de kans om aan tafel te schuiven met CEO’s van toonaangevende bureaus van Nederland.

Aanmelden
Alle aanstormende talenten die aanwezig zijn tijdens de Cannes Lions week kunnen zich opgeven. Tenminste, als zij zich herkennen in een toekomstig directeur of ervan overtuigd zijn dat zij de toekomst van het vak kunnen veranderen. Voor de VEA Future Bosses lunch hoef je je slechts aan te melden. Meer informatie over de voorwaarden en deelname vind je hier

De lunch is in de strandtent van de Embassy of Dutch Creativity (Long Beach, Cannes) op woensdag 21 juni van 12:30 tot 15:00 uur.
 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Adfo Cannes

Blijf op de hoogte

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs