Venema wint VMC Talent Award

De leden van netwerk VMC (Vrouwen in Marketing & Communicatie) hebben vorige week Ylja Venema, oprichter en eigenaar van Omdat Marketing, uitgeroepen tot winnares van de VMC Talent Award.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met een elevator pitch van drie minuten overtuigde zij de deelnemers aan het VMC Zomer Event van haar 'passie voor het marketing- en communicatievak, haar innovatiekracht, ondernemersgeest en bereidheid kennis te delen'.

Het komende jaar fungeert Venema als ambassadeur van netwerk VMC. Marieke van Zuien, directeur Communicatie bij Cardif, en Kim Cramer, oprichter en eigenaar van emotive branding boutique BR-ND, waren de andere kanshebbers.

De introductie van de Talent Award is VMC’s bijdrage aan de maatschappelijke discussie over female leadership en de onzichtbaarheid van vrouwelijk talent in board rooms. De winnares ging naar huis met een cheque van € 2.500,- van opleidingsinstituut SRM, een coachingssessie bij Esther van Toledo, een loopbaangesprek bij USG Capacity en een halfjaarabonnement op Marie Claire.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie