Visueel inspiratieplatform Twibfy haalt 100K op

Nederlandse start-up investeert kapitaal in marketplace waar gebruikers hun eigen content te koop kunnen aanbieden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

is een online platform waar de gebruiker geïnspireerd raakt en andere kan inspireren door visuele content (zowel foto als film). Gebruikers kunnen beelden toevoegen, zoeken, organiseren en delen. Twibfy werd anderhalf jaar geleden en wordt wereldwijd gebruikt door mensen uit de creatieve sector en liefhebbers van mooie beelden.

Met Twibfy marketplace lanceren de bedenkers een nieuwe feature waarmee fotografen en designers hun eigen content kunnen monetizen. Twibfy biedt een kant en klare shop aan. De gebruiker bepaalt de prijs per item en Twibfy handelt de betaling af. Het gebruik van de shop is  gratis, voor elke  sale gaat een percentage naar Twibfy.

Alle content op het platform wordt door een team van creatieven gekeurd voordat het voor de massa zichtbaar is. Artiesten krijgen hiermee ook de mogelijkheid hun werk te laten featuren op de homepage (staff pick) waardoor het extra onder de aandacht komt en de kans op het maken van een sale groter wordt. Tegelijkertijd wordt met het cureren de content voor kopers gefilterd. Hiermee wordt een andere strategie aangehouden dan de gangbare stock foto sites en is de kwaliteit van de content hoger en leveren zoekopdrachten relevantere resultaten op.

Naast het kopen en verkopen van content biedt Twibfy een grote verzameling &;inspirerende content&; gericht op de creative professional. Gebruikers kunnen deze content verzamelen in collecties, moodboards maken en delen.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie