Voetbalclub Watford krijgt door sponsor toegang tot enorme spelersdatabase

Engelse Premier League-club verlengt partnerschap met voetbalgame Football Manager, een spel met een gigantische database met echte spelers.

Wat concreter heeft Watford zijn samenwerking met het Japanse Sega en het Britse Sports Interactive verlengd: zij zijn verantwoordelijk voor de verschijning van Football Manager. Door de nieuwe deal zal het voetbalspel worden geadverteerd in stadion Vicarage Road en het trainingscomplex van de club.

De hernieuwde samenwerking houdt ook in dat scouts en trainers van Watford toegang krijgen tot de database van Football Manager die uitgebreide informatie bevat over echte voetballers. Ongeveer 1300 voetbalscouts van over de hele wereld leveren de data voor het spel.  

‘We zijn zeer tevreden met het verlengen van onze langetermijnrelatie met Sega en Sports Interactive’, , commercieel directeur van Watford. ‘De samenwerking stelt ons in staat om aantrekkelijke content te produceren, terwijl we ook de diepgang en verslavende werking van ’s werelds grootste sportmanagementgame kunnen laten zien.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie