Voetbalkraker Q-music: 'Kop die bal in de goal'

Na onder andere de retailmerken Plus en Jumbo komt nu ook radiozender Q-music met een WK-liedje.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Radiozender Q-music lanceert naar aanleiding van het aanstaande WK voetbal een eigen voetbalkraker: &;Kop die bal in de goal.&; Het liedje wordt gezongen door de Q-dj’s Mattie & Wietze. Het liedje is op de wijze van de popklassieker &;A far l&;amore comincia tu&;, in Nederland beter bekend als &;Skopje skopje mi skop&;. Het nummer werd groot gemaakt door de Italiaanse . Dat zal de jongere luisteraars van Q-music niet veel zeggen, want het nummer bestormde de hitlijst in 1977.

Of &;Kop die bal in de goal&; het legendarische &;Nederland die heeft de bal&;, dat zal de toekomst uitwijzen. Dat nummer werd gezongen door André van Duin, samen met het toenmalige Nederlands elftal. Het bereikte de eerste plaats van de Nationale Hitparade in 1980.

Q-music wil met het liedje overigens ook nog een boodschap overbrengen, de zender wil het fenomeen &;Oranje straten&; nieuw leven inblazen. &;Minder dan de helft van de luisteraars van Q neemt de moeite om straten te versieren. Brazilië ligt zó ver weg, er zijn maar een paar geluksvogels die daar de sfeer kunnen proeven. Wij willen mensen aansporen om er juist hier in Nederland, in hun eigen straat, een gigantisch feest van te maken.&;

;Kop Die Bal In De Goal&; (videoclip)

Meer WK 2014-nieuws en achtergronden in het .

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie