Creatie & Campagnes

Wehkamp en KWF presenteren kennistest over veilig zonnen

Redactie | 26 augustus 2016, 10:56

Stichting en online warenhuis bundelen hun krachten in de campagne ‘zorgeloos zonnen’

Online warenhuis Wehkamp zich in om mensen bewust te maken van de gevaren van onbeschermd zonnen. Dit doet Wehkamp samen met stichting KWF Kankerbestrijding.

Gevaar van zomerse dagen

Na een slechte zomer is het deze week dan toch feest voor zonaanbidders. ‘De zomerse temperaturen van de komende dagen brengen echter ook een gevaar met zich mee: verbranding’, meldt KWF. Daarom geeft de stichting deze dagen extra veel tips over veilig zonnen. Woensdag berichtte het KWF in diverse landelijke dagbladen dat Nederlanders juist nu extra moeten opletten en zich goed moeten insmeren met zonnebrandcrème.

Quiz

Nu werkt de stichting ook samen met Wehkamp. De partijen lanceren een over veilig zonnen. De kennistest is onderdeel van een grotere campagne, . Wehkamp heeft bijvoorbeeld ook speciale kennispagina’s gemaakt om de bewustwording te vergroten.

Feiten en cijfers

Op die ;s staan feiten en cijfers over veilig zonnen en advies over insmeerfrequenties bij verschillende huidtypes. Op die pagina&;s staan natuurlijk ook links naar beschermingsproducten, die je direct kunt bestellen bij Wehkamp.

Daarnaast brengt het online warenhuis de campagne  van het KWF onder de aandacht. Hierbij worden kinderen direct aangesproken om te anticiperen op de gevaren van de zon.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar

Gerelateerde items Kwf Stichting zonnen

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs