Weleda brengt hommage aan insecten met The Tiny Five

Deze insecten zijn de belangrijkste ‘medewerkers’ van de producent.

Weleda, producent van natuurlijke en biologische lichaamsverzorging, heeft over de hele wereld tuinen. Ook in Zoetermeer ligt zo’n tuin, met iets meer dan 1,5 hectare. In deze tuin worden ingrediënten onderzocht, gekweekt en geteeld voor 100% natuurlijke producten.

Campagne
Maar wie zijn eigenlijk de medewerkers die dit allemaal mogelijk maken? Om antwoord op deze vraag te kunnen geven, komen Weleda en MEC Wavemaker Amsterdam met een social media-campagne waarbij ze de The Tiny Five introduceren.

In een serie van vier video’s wordt de kijker meegenomen in het leven van de worm, het lieveheersbeestje, de bij, de vlinder en de pissebed. In iedere video wordt zichtbaar wat hun rol is binnen de tuin, welke gevaren ze tegenkomen, hoe zij voor ieder ingrediënt zorgen en hoe deze hulp resulteert in de 100% natuurlijke producten van Weleda.

The Tiny Five zijn het hele jaar te bewonderen op het Instagram-account van Weleda en tijdens de open-tuin-dagen van Weleda in Zoetermeer. Bekijk hieronder de eerste video van de vierdelige serie.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie