Werkverkeer #45: Brandstichting, WPG, Achtung!

Wie waren de movers en shakers van de afgelopen week?

Robert Nelk en Mark Peeters versterken het creatieve team van ACHTUNG! mcgarrybowen. Nelk en Peeters zijn afkomstig van J. Walter Thompson Amsterdam. Daar waren zij medeverantwoordelijk voor The Next Rembrandt voor ING, dat afgelopen jaar in Cannes 16 Leeuwen won.

Bruno Tozzini (foto) en Bram Heeffer gaan aan de slag bij bureau Brandstichting. Tozzini wordt creatief directeur. Hij komt uit Brazilië, waar hij als creatief directeur bij R/GA, DM9 DDB en Señores werkte. Tozzini won een tientallen prijzen en stond in 2014 als veertiende op de lijst van 50 meest innovatieve Brazilianen.

Heeffer gaat bij Brandstichting als junior creatief aan de slag. Bram studeerde Advanced Business Creation waar hij is afgestudeerd in Story Making for brands.

Jurre Bosman (39) is benoemd tot directeur Radio bij de NPO. Bosman werkte de afgelopen twee jaar als zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 en wil van NPO Radio ‘het meest toonaangevende en impactvolle radiobedrijf van Nederland’ maken.

Patrick Swart (48) is benoemd tot algemeen directeur van WPG Uitgevers B.V, de Nederlands/Belgische uitgever van onder andere Voetbal International, Vrij Nederland en De Bezige Bij. Maar ook van Suske en Wiske, educatieve uitgever Zwijsen uit Tilburg en de titels Happinez, Psychologie Magazine en Yoga-magazine.

Gerben Bruinsma wordt producer bij de digitale productiemaatschappij Made for digital. Hiervoor werkte Bruinsma bij Minivegas voor accounts als Trivago, KLM, NS, Vice en Corendon.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie