Werkverkeer: BBP Media, Citigate, Blauw Gras

Wie waren de ‘movers en shakers’ van afgelopen week?

Citigate First Financial, adviesbureau voor corporate en financiële communicatie, neemt Aniek Zweers en Harmen van der Molen aan als consultants. Zweers werkte tot voor kort als communicatieadviseur bij Wit Communicatie. Van der Molen werkte eerder als adviseur corporate communicatie bij Grontmij. Verder gaat Marjolein Langelaar aan de slag als event manager. Zij werkte eerder bij Artis.

Arjan van Oosterhout wordt de nieuwe hoofdredacteur van Twinkle, een vaktitel van BBP Media. Per 1 augustus aanstaande is hij de opvolger van Marieke Verdonk. Van Oosterhout werkt al acht jaar voor Twinkle, de laatste tijd als chef Online Content en projectmanager. Verdonk gaat aan de slag bij IDTV Live. Zij krijgt de redactionele verantwoordelijkheid over twee magazines en een internetplatform voor een landelijke zorginstelling.

Ook creatief digitaal bureau Blauw Gras breidt het team uit met drie nieuwe mensen. Jill Witteman is de nieuwe Content Manager. Zij werkte hiervoor bij PR-bureau Edelman. Ook voormalig freelancers Ruby Horstman en Jessica Marcus worden onderdeel van het team. Horstman wordt Social Content Producer en Marcus gaat aan de slag als junior Community Manager. 

Robert Hagendoorn, voormalig partner en creative director van Red Urban en Etcetera, is aangesteld als Director Strategy & Concept van MediaScience. Hagendoorn vertrok in 2015 bij Etcetera en werkte eerste als freelancer bij MediaScience. René Zeedijk, managing partner van MediaScience: ‘Met de toetreding van Robert komt creatie echt in het DNA van het bureau.’

MWM2 nieuwe mensen in dienst. Rohid Sewcharan is begonnen als onderzoeker op de afdeling fast moving consumer goods. Hiervoor werkte hij bij TNS Nipo.  Lisa Nannes is pas afgestudeerd in sociale psychologie en versterkt vanaf deze maand het team finance.  Melvin Bechan is de nieuwe aanwinst van de afdeling Panel. Voorheen was hij projectmanagers bij NewBeTV.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie