Werkverkeer: M2Media, Kokoro, Hagens PR, PauwR, Burst

Wie zijn de movers & shakers van de afglopen week?

Matthijs Roumen (30) is als strategy director in dienst getreden bij mediabureau M2Media. Roumen komt van digital agency Kaliber, waar hij als creatief strateeg onder andere heeft gewerkt voor Audi, PLUS Supermarkt, Securitas, VELUX en Wageningen University. 

Ook was hij oprichter van social media bureau Tribewise, dat later werd geïntegreerd in Kaliber. 

Lynsey Schouten is per 1 oktober aangesteld als senior copywriter bij heartvertising agency Kokoro Amsterdam. Schouten werkte eerder onder meer bij Publicis Dialog, Etcetera en Rapp Collins.

Schouten vormt een team met artdirector Robbert Maruanaija. Samen gaan zij aan de slag voor onder meer Simyo, Transavia, Trouw, NLziet, Oxxio én een grote retailer.

Per oktober treedt Denise Cremers toe tot de directie van Hagens PR en het dagelijks management. Ze heeft ruim tien jaar ervaring in de branche en werkte merken als Vodafone, Het Bloemenbureau Holland, FNV en Eneco.

Hagens PR gaat werken voor Artis, Royal FloraHolland, Jack Daniel’s, de Volkskrant, Amsterdam Art, Plan Nederland en Dawn.

PauwR Digital Marketing heeft zijn team specialisten uitgebreid met Anouk van Leeuwen (junior digital marketeer, SEO-specialist) en digital marketeer Django Faes.

Van Leeuwen was eerder marketeer bij RED The Network. Faes maakt de overstap van Yonego.



Arthur Clement versterkt vanaf nu de Raad van Advies van Burst. Deze is in 2015 samengesteld om het management te adviseren op het gebied van de strategie en koers van het bureau. De Raad van Advies bestond tot nu toe uit Jack de Graaff en Joke Pronk.
Arthur Clement is general manager Tiny Riot FrementleMedia). Hij zegt: &;Het is geweldig om te zien hoe Burst zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als digital agency. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met dit talentvolle team samen te gaan werken.&

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie